Najlepšie raňajky na Dunaji

Naštartujte svoj deň zdravými lifestylovými raňajkami. Vyberte si zo širokej ponuky raňajkových snackov, čerstvého ovocia alebo sladkých chuťoviek. Dokonca si môžete vybrať bezlepkové alebo bezlaktózové varianty.

Raňajky sa podávajú od pondelka do piatka 6:30-11:00 a v sobotu a nedeľu od 7:00-11:00.

Cena: 25 na osobu
Bufetové raňajky zahŕňajú široký výber čerstvo upečeného sladkého a slaného pečiva, vaječných jedál podľa vášho výberu, výber z teplého bufetu-sladké wafle, chrumkavú slaninu či palacinky, cereálie, ovsené kaše, jogurty a smoothie, šunku, syr, maslo, lekvár, med, čerstvé ovocie a zeleninu, džúsy, čerstvo uvarenú kávu, čaj, čokoládu alebo mlieko.

PRE REZERVÁCIE PROSÍM VOLAJTE 02/3535 0740 ALEBO PÍŠTE NA brasserie.anjou@sheratonbratislava.com
Kompletné kontaktné údaje nájdete na stránke Kontakt.


Recept vajce Benedikt

Suroviny:

  • 4x vajce
  • 2x anglický muffin
  • 4x plátok šunky
  • 2 žĺtka
  • 1 čajová lyžička vínneho octu
  • 50ml octu
  • 1 polievková lyžica soli
  • 100g masla

Postup: Dajte variť vodu so soľou a otcom. Keď sa začne variť voda, stlmte na menší plameň, aby nebublala, vodu v hrnci roztočte a do stredu opatrne rozbite vajíčko tak, aby sa neroztrhol žĺtok. Tým, ako sa voda točí, obalí sa žĺtok do bielka. Všetko potom pomaly varte približne 5 minút. Vyberte vajce a nechajte ho sušiť na utierke. Položte ho na rozpálený a opečený anglický muffin, pridajte plátok opečenej šunky a polejte holandskou omáčkou, cca. 1,5 lyžičky na jedno vajce.

Holandská omáčka - postup: Žĺtka s vínnym octom a štipkou soli vyšľahajte vo vodnom kúpeli do hustejšej konzistencie. Musia mať takú teplotu, aby vás nepálili. Počas šľahania si ohrejte maslo v inom hrnci na rovnakú teplotu - približne 45 až 50 stupňov. Potom pomaly prilejte maslo do vyšľahaných žĺtkov a na konci osoľte podľa potreby. Konzistenciou by mala pripomínať redšiu majonézu.




Brasserie Anjou

Pribinova 12 EUROVEABratislavaSK

+421235350740 Hours of Operation

Hours of Operation
Zatvoriť
  • Raňajky: pondelok - piatok 6:30 - 10:30
  • Raňajky: sobota - nedeľa 7:00 - 11:00
  • Obed a večera: pondelok - nedeľa 12:00 do 22:30
Rezervácie
Zdieľať
Zatvoriť