Zažite chute Francúzska v Bratislave 
Pribinova 12 · EUROVEA · Bratislava  · 
Slovakia · 
Telefón: +421 (0)2 3535 0740 · 
Jazyk
English
Slovenčina
Reserve Now

Kulinárske ponuky v Brasserie Anjou

Nechajte sa zlákať našimi špeciálnymi ponukami a gastronomickými podujatiami v Brasserie Anjou.

10percentSPGRestaurantsBars 120x180                               Ako člen programu Starwood Preferred Guest zbierate Starpoints® pri každej návšteve Brasserie Anjou a
navyše všetci naši ctení SPG členovia majú nárok na 10% zľavu na jedlá z à la carte menu v Brasserie Anjou
a 20% zľavu v Amber’s bare. 

Pre bližšie informácie prosím kontakujte personál. 

Nie ste ešte členom programu SPG®? Zaregistrujte sa >

Podmienky >


FRID*EX - Friday's Experience 


Fridex Tiger Prawns & Mango
Fridex Beef Fillet Steak


                                            

Zažite FRID*EX - Moderný a sofistikovaný All You Can Eat koncept. 

Každý piatok si môžete vychutnávať nové menu plné 16 gurmánskych chodov vo vzrušujúcom prevedení, ktoré harmonicky kombinujú netradičné chute. Môžete začať s dezertom, pokračovať hlavným jedlom alebo predjedlom a preskočiť opäť na dezert. Je to len na Vás, aké poradie si zvolíte!

FRID*EX je o kreativite a radosti z niečoho mimoriadneho. Je to koncept „ priniesť bufet na Váš stôl“ v priateľskom a atraktívnom prostredí.  

Vždy v piatok medzi 18:00 - 22:30 

Cena: 33 € na osobu

Rezervácia >> 

 Špargľové menu

Asparagus Menu Veal Rib Eye               Milovníci špargle nezmeškajte špargľové menu v Brasserie Anjou. Vychutnajte si delikátne a voňavé menu inšpirované tzv. "strážcom zdravia".

Pozrite si naše menu>

Kedy: 2.5.-31.5.2016 na obed a večeru

Cena: 39 € na osobu

Rezervácia >>

Chef's Weekend Menu 

Brasserie Anjou Chefs
                                                                              

Ste zvedaví kto stojí za prípravou gurmánskych špecialít a kulinárskych skvostov v našej reštaurácii? Spoznajte náš kuchársky tím prostredníctvom nášho nového gastronomického konceptu – Chef’s weekend.

Tento víkend 21.5.-22.5.2016 si môžete pochutnať na výbere toho najlepšieho z našej ponuky zostaveného Erikom Boborom.

Erik je ambiciózny kuchár, ktorý v hoteli Sheraton Bratislava pôsobí už viac ako 3 roky. Za svoju úspešnú kulinársku kariéru sa vypracoval na Chef de Tournant.

Erik rád používa sezónne suroviny a nebojí sa kombinovať netradičné chute. Oddýchnite si od varenie tento víkend a vychutnajte si Erikovo menu.

Kedy: 21.5.-22.5.2016 na obed a večeru

Pozrite si naše menu>

Rezervácia >>


Dining Adventure by Tomáš Opletal

Brasserie Anjou Dining Adventure                

Pokiaľ túžite po niečom exotickom náš šéfkuhcár Tomáš Opletal vám pripraví kulinárske dobrodružstvo, na ktoré len tak nezabudnete. Spoznávajte rozmanité chute sveta počas Anjou Brasserie Dining Adventure a každý mesiac na vás čaká nový kulinársky zažitok.

Začíname exotickou karibskou kuchyňou už v sobotu 28.5.2016.

Pozrite si naše menu>

Posledný víkend v mesiaci:
Sobota od 18:00-22:30
Nedeľa od 12:00-22:30

Rezervácia >>