Spoznajte reštauračný tím Brasserie Anjou


David Montes

Food & Beverage Manager

David pochádza z Mexika. Už od narodenia bol obklopený gastronómiou, v ktorej cítiť výrazný vplyv miestnej kultúry a folklóru.

Svoje kulinárske schopnosti zdokonaľoval v New Yorku, kde mal možnosť vyskúšať multikultúrnu gastronómiu z rôznych kútov sveta. Posledné 2 roky si vychutnáva typické slovenské jedlá, keďže pôsobí v Bratislave ako člen tímu hotela Sheraton Bratislava.

Lucia Cígerová

Restaurant Manager

Lucia je zodpovedná za profesionálny servis v reštaurácii, ktorý uspokojí aj tú najnáročnejšiu klientelu.

Svoju kariéru v hoteli Sheraton Bratislava začala ako pomocný čašník v roku 2010 a postupne sa vypracovala až na Restaurant Managera. Skúsenosti nadobúdala už počas štúdia na Rodose a v Španielsku. Lucia je vždy pozitívne naladená a pripravená svojim hosťom poskytnúť jedinečný zážitok z reštaurácie Brasserie Anjou.



Brasserie Anjou

Pribinova 12 EUROVEABratislavaSK

+421235350740 Hours of Operation

Hours of Operation
Zatvoriť
  • Breakfast: Monday - Friday 6:30 am - 10.30 am
  • Breakfast: Saturday - Sunday 7:00 am - 11:00 am
  • Lunch&Dinner: Monday - Sunday 12:00 pm to 10:30 pm
Rezervácie
Zdieľať
Zatvoriť